+359 888 308 649 / +359 2 40 10 515 e-mail

Fără taxe de rezervare!
Anulare gratuită în majoritatea cazurilor!

Cauta hotel/vacanță:

* opțional
 (€ total)

5 lucruri care un schior sau snowboarder trebuie să schimbe în 2013

19.03.2016

Încă suntem la începutul anului 2013 și sezonul de iarnă este în plină desfășurare, așa că putem întra în formă ușor pentru lucrurile care ne așteaptă în anul 2013!Iată 5 sfaturi care ne vor ajută (sper!) să devenim schiori sau snowboarderi mai buni. Vă promitem, că nu vă vom chinui cu programe epuizante, deoarece dumneavoastră sunteți regii sporturilor albe, trebuie doar să credeți!

1. Intrați în formă

Dacă sunteți în formă perfectă o să Vă puteți bucura mai mult timp pe pârtiile de schi. Faceți-vă cadou ore de libertate în vârtejul aventurilor de schi, luați snowboardul sau sania închiriată pentru a deveni o adevărată furie! Dacă sunteți într-o condiție sportivă mai bună vă puteți feri ușor de vătămări, care după cum știm nu sunt rare pe pârtiile de schi. Bună pregătire sportivă Vă dă puteri, care vă permit să vă atingeți obiectivele din ce în ce mai înalte și să Vă uitați dincolo de pârtiile verzi de schi. Natura dumneavoastră sprotivă necesită o formă fizică perfectă, care Vă dă puteri pentru schi și cu siguranță veți justifica prețul cartelei de zi! Înainte de a începe vacanța de schi, urmați un program pregătit decâtre specialist, care Vă va recomanda cele mai potrivite exerciții fizice, pentru a intra la timp în formă. În caz de nehotărăre, Vă rugăm, adresați-Vă medicului dumneavoastră, care o să Vă completeze programul cu un regim alimentar adecvat.

2. Vă vine echipamentul de schi?

O mulțime dintre noi cheltuiesc sume serioase pentru echipamente de schi, precum ochelari de protecție, căciulă caldă, dar uităm de pantofi. Diferența dintre plăcerea de la aventura de schi și îmbunătățirea abilităților tehnice este că trebuie să aveți încredere în picioarele dumneavoastră(literalmente) pentru a cuceri pârtiile de schi și a Vă întrece pe sine însuși. Dar pentru acest scop confortul trebuie să fie o prioritate.

Trebuie să vă simțiți extrem de confortabil pe schiuri, nu pentru că sunt nemaipomenite și sunt de o anumită marcă, ci pur și simplu ați ales echipamentul potrivit, care Vă ajută la dezvoltarea abilităților. În concluzie: nu faceți compromis cu echipamentul de schi și cu niciun element din îmbrăcâminte.

3. Folosiți cartela de schi din ce în ce mai mult

În fiecare an mulți prieteni de ai noștri împărtășesc faptul că își cumpără cartela de schi și nu o folosesc la maxim. Cum să vă folosți deplin de vacanța de schi? Dacă v-ați procurat devreme echipament de schi, găndiți-vă de acum la câteva călătorii și notați-le pe calendar. Tratați promisiunile voastre pentru propria vacanță ca o întălnire importantă, care nu trebuie ratată.

Potrivit Harvard Business Review “timpul pentru relaxare îmbunătățește productivitatea”, Vă face mai lucrători, vacanța Vă reamintește cum trebuie să Vă bucurați de viața și nu în ultimul loc să țineți la relațiile cu prietenii și colegii. Imediat după ce faceți calendarul dumneavostră a călătoriilor pentru 2013, promiteți-vă că măcar o dată veți cuceri spontan pârtiile de schi din Bulgaria. Dacă doriți să alegeți oferta de schi, fără oscilație, scrieți-ne sau folosiți informația, pe care o actualizăm permanent pentru Dvs.!

4. Este tipul pentru lecție.

Vă simțiți nesiguri pe albeața de pârtii? Nu vă dezamăgiți, așa cum în fiecare an și anul 2013 trebuie să acordați lecțiilor și eforturilor care depunem pentru a fi sine însuși. Prin urmare, pentru a realiza scopurile și visele noastre, trebuie să lucrăm mult pentru acestea. E timpul pentru lecție. Puteți schia, nu? Cât de experimentați sunteți atunci? Desigur, sunteți strălucitori pe pârtii, dar există posibilitatea de a descoperi ceva nou, să îmbunătățiți tehnicile dumneavoastră de schi sau pur și simplu ... pentru a deveni chiar mai buni.

Probabil sunteți o furie și puteți să ne arătați 2-3 tricuri sau să Vă strecurați prin pârtiile albe cu zăpadă fără nici un efort, ca și cum zburați pe creasta valului. Indiferent de scopul dumneavoastră, o lecție nu vă strică, ci dimpotrivă, va pune abilitățile la încercare, astfel încât să puteți deveni chiar mai buni. Cea mai bună parte este că nu puteți greși sau obișnui cu practica rea la care vă poate învăța un prieten.

5. Vânătoare de aventuri

Munțile în Bulgaria sunt așa de nemaipomenite și infinite! Pirin, Rila, misticii Rodopi, întotdeauna aveți ce regăsi! Cheia fericirii se ascunde în posibilitățile diferite de a accepta noutățile. Dacă anul acesta ați decis să petreceți vacanța de schi din ianuarie în Bansko, la anul descoperiți Uzana pentru cel puțin un sfârșit de săptămână. Dacă soarele în Pamporovo Vă este în plus, bucurați-vă de aventurile de schiat noaptea în Borovets! În cazul în care doriți să descoperiți pârtii cu diferit grad de dificultate, folosiți centrul nostru de schi cu informație detaliată despre telefericuri în lucru, pârtii cu diferit grad de dificultate, terenuri etc.

Orice ați alege, fiți siguri că Vă veți simți ca la un loc absolut nou! Care sunt scopurile dumneavoastre pentru 2013? Până la ce destinații de schi ați ajuns sau care ați decis să descoperiți în următoarele luni de iarnă? Împartășiți istoria dumneavoastră!