+359 888 308 649 / +359 2 40 10 515 e-mail

Rezervare fără taxă!
Anulare gratuită în majoritatea cazurilor!

Cauta hotel/vacanță:

* opțional
 (€ total)

Hotels in Albena

Statiunea Albena cu 5 km lungime si 150 m de plaja larga este situata intr-un golf pitoresc la numai 30 km de Varna si la 502 km nord-est de Sofia.
Albena este o statiune ecologica. Combinatia rara intre aerul proaspat, mare cristalina si apa minerala, ierburi de remediere, diverse produse naturale si Centrul SPA si medical organizat perfect fac din Albena o locatie perfecta pentru vacante de familie.
Cele mai multe dintre hoteluri au o structura de terasa cu povesti bine proiectate. Conceptul acestei arhitecturi este obtinerea de mai multa soare in zilele de vara.
Statiunea dispune de trei locuri de camping-Albena, International si Ekzotika, care ofera oportunitati excelente pentru turisti si holidaymakers.
Raul Batova este interesant cu amplasarea sa intr-o padure naturala deasa. La nord malul este abrupt, format din stanci galbene si calcar alb tipice pentru zona. Aceste pante de piatra sunt cei care au dat material pentru construirea statiunii.


Fatal error: Allowed memory size of 50331648 bytes exhausted (tried to allocate 24 bytes) in /usr/hosting/ebusiness-bg/hotels.ebusiness.bg/func.hotel.php on line 133