+359 888 308 649 / +359 2 40 10 515 e-mail

Fără taxe de rezervare!
Anulare gratuită în majoritatea cazurilor!

Cauta hotel/vacanță:

* opțional
 (€ total)

Ghid turistic pentru Bulgaria

Bulgaria are o clima temperata, cu ierni reci si umede si veri fierbinti si secetoase. Primavara (mai ales din aprilie pana la jumatatea lui iunie) este o perioada foarte buna pentru a vizita; zilele incep sa se lungeasca, vremea este buna, teatrele si celelate centre culturale sunt mereu active iar preturile sunt de obicei mai mici deoarece sezonul turistic nu a inceput inca.

Vara (jumatatea lui iunie pana la inceputul lui septembrie) este ideal pentru festivale si plimbari lungi, dar sezonul turistic este cel mai ocupat. Temperaturile pot fi foarte mari in aceasta perioada, plajele de la Marea Neagra fiind extrem de aglomerate iar hotelurile si toate locurile pentru turisti ocupandu-se rapid.

Septembrie este poate una dintre cele mai bune luni pentru a vizita Bulgaria. Copacii de toamna sunt frumosi, fructele si legumele sunt din belsug, tarifele de sfarsit de sezon sunt rezonabile, hoarda de turisti s-a intors acasa iar apa Marii Negre inca este foarte buna pentru a inota (la fel de bine te poti si bronza). Sezonul de iarna, numai bun de schi, incepe din decembrie si poate tine pana in Aprilie.

Statiuni in Bulgaria

Preferate statiuni de pe litoral Bulgaria sunt: Sunny Beach, Nessebar, Nisipurile de Aur si Albena.

Bulgaria - harti, informatii, imagini, clipuri video, camere web

Camere web în direct - Bulgaria


Warning: include(_main_camere-web-bulgaria.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/hosting/bulgaria-hotels-com/bulgaria-hotels.com/newsite/ro/_main_bulgaria.php on line 6

Warning: include() [function.include]: Failed opening '_main_camere-web-bulgaria.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /usr/hosting/bulgaria-hotels-com/bulgaria-hotels.com/newsite/ro/_main_bulgaria.php on line 6